Image
Image
Image
Image

VICENZAORO ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

“Πρώτη” στους αριθμούς, το περιεχόμενο και την στρατηγική της θέση

1 exhibition

Η Vicenzaoro, παρά την αναταραχή της αγοράς, επιβεβαιώνει τη σημαντική στρατηγική της σημασία για τους παγκόσμιους εμπόρους. Και η τελευταία έκθεση της Vicenzaoro Ιανουαρίου 2020, η οποία μόλις τελείωσε, το αποδεικνύει.

2 NEWS Vicenzaoro

Διασύνδεση με την παγκόσμια αγορά, στρατηγικό πολιτιστικό περιεχόμενο, δημιουργικότητα, καινοτομία, κατάρτιση, σχεδιασμός, συμμετοχές: συνολικά 1.500 εκθέτες μάρκας, πάνω από 35.000 επισκέπτες (ο μεγαλύτερος αριθμός τα τελευταία 10 χρόνια) και πάνω από 40 εκδηλώσεις με τη συμμετοχή κορυφαίων κοσμημάτων τα θεσμικά όργανα και τα πιο γνωστά παγκόσμια εμπορικά σήματα.
Οι VOJ20 και T.GOLD έχουν εκτιμηθεί από τον παγκόσμιο τομέα κοσμημάτων ως κεντρικό στοιχείο όσον αφορά την επιχειρηματικότητα και τη συνολική διαφημιστική έκκληση. Η VO Vintage, η νέα αποκλειστική αγορά για vintage ρολόγια και κοσμήματα, που έκανε το ντεμπούτο της φέτος, χαιρετίστηκε από την ικανοποιημένη συναίνεση του παραδοσιακού κοινού και της κοινότητας των ενθουσιωδών και συλλεκτών.

3 vicenza oro

Τα θέματα προτεραιότητας για το IEG ήταν η βιωσιμότητα, η δημιουργικότητα και η καινοτομία. οι συνεργασίες με το ICE έχουν θεμελιώδη σημασία για την επιτυχημένη εμφάνιση, καθώς και για τις συνεργασίες με τους Federpreziosi - Confcommercio, AFEMO, Assocoral και IGI.

Επιπλέον, το έδαφος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ευχαρίστηση των διεθνών αγοραστών, χάρη στη φιλοξενία που η πόλη της Βιτσέντζα διέθεσε στους επισκέπτες της με το VIOFF “The Golden Factor”, την εκδήλωση VicenzaOro Off Show.
Η αύξηση του αριθμού των συμμετοχών επιβεβαίωσε τη θετική τάση των ξένων εισερχόμενων από περισσότερες από 126 χώρες παγκοσμίως, καλύπτοντας συνολικά το 60% του συνόλου των επισκεπτών. Και η φιγούρα της Ιταλίας ήταν επίσης θετική, λαμβάνοντας ανανεωμένη λάμψη με + 12%.

4 vicenza oro janaury

Τα επόμενα ραντεβού των εκθέσεων κοσμημάτων της IEG: OROAREZZO από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2020, το Vicenzaoro Σεπτεμβρίου από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 και το VOD Dubai International Jewellery Show το φθινόπωρο