Image
Image
Image
Image

Ανακαλύπτοντας και καλλιεργώντας τα ταλέντα

Η Tendence talents παρουσιάζει χειροποίητα πρωτότυπα, μοναδικά αντικείμενα και μικρές σειρές προϊόντων

tendence 1

Τα ταλέντα, όπως είναι γνωστά, έχουν εξαιρετικές ιδέες. Οι συμβάσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα γι’ αυτούς και η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων είναι αυτό που εκτιμούν περισσότερο. Αυτοί είναι επιλεγμένοι σχεδιαστές και τεχνίτες, που αναζητούν το δρόμο σε μια συναρπαστική αγορά καταναλωτικών αγαθών με τα πρωτότυπα, τα μοναδικά αντικείμενα και τις μικρές σειρές προϊόντων. Από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2017, θα παρουσιάσουν το έργο τους σε δύο περιοχές που χρηματοδοτούνται από την Tendence.

tendence 2

Σύγχρονη χειροτεχνία
Αυτοί είναι οι επιλεγμένοι τεχνίτες των οποίων τα μοναδικά αντικείμενα θα παρουσιαστούν στην περιοχή Talents Modern Crafts στην Αίθουσα 9.0, όπου θα επικεντρωθεί στα σύγχρονα προϊόντα. Εδώ θα βρείτε εμπόρους λιανικής πώλησης που θέλουν σειρές προϊόντων που βρίσκονται εκτός του mainstream και που ελπίζουν ότι τα επιλεγμένα μεμονωμένα κομμάτια θα στείλουν ένα μήνυμα προσοχής στους πιθανούς πελάτες. Θα βρείτε καλλιτεχνικούς λαμπτήρες σε αυτήν την περιοχή, μαζί με μικρά κομμάτια επίπλων και αντικείμενα από πορσελάνη.

tendence 3

Αξεσουάρ & Κοσμήματα
Η δερμάτινη εργασία, καθώς και οι χειροτεχνίες χρυσοχοΐας και αργυροχρυσοχοΐας, αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής στην περιοχή Talents Accessories & Jewellery. Είναι εδώ που οι χειροποίητοι σχεδιαστές βάζουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ τους στο προσκήνιο. Από τα πρωτότυπα έως τις μικρές σειρές προϊόντων, οι έμποροι λιανικής πώλησης στην αίθουσα 11.1 θα έχουν την ευκαιρία να εξάγουν συγκεκριμένες αναδείξεις για τις σειρές προϊόντων τους. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του εκθεσιακού χώρου περιλαμβάνει αρχαϊκά γεωμετρικά δαχτυλίδια, παπούτσια με τρεμόπαιγμα από καλώδιο και καρφίτσες που φαίνεται να προέρχονται από τα βάθη του ωκεανού.

Tendence - διεθνής εμπορική έκθεση για καταναλωτικά αγαθά
Η Tendence (24-27 Ιουνίου 2017) είναι ο πιο διεθνής τόπος παραγγελίας της Γερμανίας για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει τα πεδία του σπιτιού, την επίπλωση, τη διακόσμηση, τα δώρα, τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ μόδας, τα υφάσματα στο σπίτι και την υπαίθρια ζωή. Οι ειδικές εκδηλώσεις και ένα ευρύ συμπληρωματικό πρόγραμμα εκδηλώσεων αποτελούν πολύπλευρες πηγές ώθησης των πωλήσεων για τους λιανοπωλητές. Ισχυρά brands και key communicators χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα νέων προϊόντων για να παρουσιάσουν τις τάσεις τους για τη χειμερινή περίοδο και την εποχή των Χριστουγέννων. Ταυτόχρονα, δίνουν στους αγοραστές από το διεθνές εμπόριο την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις παραγγελίες εγκαίρως για τις συλλογές τους την άνοιξη και το καλοκαίρι.