Image
Image
Image
Image

ΔΙΑΣΗΜΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ

Τις ημέρες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Περισσότερες πρεμιέρες, περισσότερα κοσμήματα. Οι ημέρες 3, 4 και 5 του φεστιβάλ είδαν την Πηνελόπη Κρουζ, την Cate Blanchett και την Meryl Streep να φορούν μερικά από τα πιο τολμηρά, πιο περιπετειώδη και ιδιόρρυθμα πετράδια για να χαρούν το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

celebrities 1

celebrities 2

Tina Kunakey: Το μοντέλο βαθμολογεί τα υψηλά σημεία με εμάς για τα πολύ έντονα λευκά χρυσά, διαμάντια και ξύλινα φτερά που προέρχονται από την συλλογή Black Hawk της Messika, τα οποία φαινόταν απλά θεία με το χνουδωτό μαύρο φόρεμα.

 

celebrities 3

celebrities 4

Cate Blanchett: Θα μπορούσε να είναι η μόνη που θα τραβήξει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια όπως αυτό στο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Αυτά τα περίεργα σκεπτόμενα σκουλαρίκια Sardonyx cameo σε 18 καράτια χρυσό με χρωματιστό χαλαζία είναι το έργο της Cindy Sherman για την LizWorks. Φορούσε επίσης ένα υπέροχο γλυπτό χρυσό και μαργαριτάρι barrette στα μαλλιά της.

 

celebrities 5

celebrities 6

Molly Sims: Δεν φορούσε ούτε ένα αλλά δύο εκπληκτικά ζευγάρια σκουλαρικιών Brumani. Ένα λεπτό και ευχάριστο ζευγάρι πολυελαίμων και διαμαντιών φορέθηκαν στην πρεμιέρα Joker. Η Molly επέστρεψε αργότερα στο χαλί για την πρεμιέρα της Laundromat που φορούσε λευκό χρυσό, διαμάντι και μαύρες και καπνιστές χαλαζιακές σταγόνες.

 

celebrities 7

celebrities 8

Meryl Streep: Σε σύγκριση με όλα τα άλλα κοσμήματα με διαμάντια και πολύτιμους λίθους που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο χαλί, ήταν αρκετά αναζωογονητική η αλλαγή της Meryl που φοράει σκουλαρίκια στρογγυλά της Dinosaur Designs.

 

celebrities 9

celebrities 10

Mariana Di Girolamo: Η χιλιανή ηθοποιός χτύπησε το χαλί για την πρεμιέρα Ema φορώντας ένα από τα αγαπημένα μας σκουλαρίκια από πράσινο βερίκολο, σμαράγδια και διαμάντια από τη συλλογή Bulgari Cinemagia.

 

celebrities 11

Nieves Alvarez: Εδώ φοράει διάφορα κομμάτια που περιλαμβάνουν ένα σμαραγδένιο και ένα διαμαντένιο βραχιόλι Serpenti και το High Happy Leaves κολιέ εμπνευσμένο από φύλλα κάνναβης και με 14,63 καράτια διαμαντιών και 5,6 καρατιών σμαράγδια.

 

celebrities 13

Zazie Beetz: Η ηθοποιός Τζόκερ τράβηξε ένα ζευγάρι κίτρινο χρυσό, νεφρίτη, διαμάντι και σκουλαρίκια από τον Fernando Jorge.

 

celebrities 15

celebrities 16

Penelope Cruz: Τι άλλο θα φορούσε η Πηνελόπη, αλλά τα δικά της σκουλαρίκια με διαμάντια των Κερώνων Αχίλλων, σε 18Κ λευκά χρυσά χρώματα που σχεδιάστηκαν από την ηθοποιό για το Atelier Swarovski! Η αξία αυτών των διαμαντιών ανέρχεται σε $ 217,000.00.

 

celebrities 17

celebrities 18

Sienna Miller: Σε συνδυασμό με το φόρεμα της Gucci με κεντήματα που αγαπάμε, απλά αγαπήσαμε και αυτά τα πανέμορφα σκουλαρίκια Bulgari με διαμάντια, σμαράγδι, και τουρμαλίνη.

Image

Μεγάλο το οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό
και πολιτιστικό αποτύπωμα της πορείας

της ΔΕΘ-HELEXPO την δεκαετία 2013-2023
Ένας δεκαετής αναπτυξιακός κύκλος που
σηματοδοτήθηκε από την ενοποίηση των...

subscription button more

Image
Image
Image

Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα
για συναλλαγές με μετρητά

Με την επιβολή προστίμων κινδυνεύουν
φορολογούμενοι και επιχειρήσεις που
χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους μετρητά,,,

subscription button more

Image
Image
Image

 

 

Η ΠΟΒΑΚΩ αντίθετη

στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο
εκφράζει την αντίθεσή της

Στο υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο
και εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων
Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, εκφράζει την αντίθεσή της
για τα προωθούμενα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης που
περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο,
τα οποία πλήττουν καίρια το μεγαλύτερο μέρος των...

  

subscription button more

 

 

Image
Image
Image