Image
Image
Image
Image

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ 2019

Τα κοσμήματα που αναδεικνύει

celebrities 1

Κοιτώντας πίσω στις πιο αξέχαστες στιγμές κοσμημάτων στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2019.
Το κόκκινο χαλί είναι στρωμένο, οι παπαράτσι υπάρχουν παντού και τα χρηματοκιβώτια είναι γεμάτα κοσμήματα. Αλλά η αίγλη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2019 ζει σε αυτές τις εικόνες μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο που φορούν τα πιο υπέροχα κοσμήματα.
Τα κοσμήματα Chopard εδώ και καιρό κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί των Καννών χάρη στην πρωτοποριακή παρουσία του ελβετικού οίκου στο φεστιβάλ και την επακόλουθη στενή σχέση με τους διοργανωτές της διοργάνωσης ως επίσημο χορηγό κοσμημάτων. Από το 1988 η Chopard έκανε το Palme d’Or, το βραβείο κύρους που απονεμήθηκε στην καλύτερη ταινία και το 2014 χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το Fairmined gold στην κατασκευή του.
Η Chopard έχει τη μεγαλύτερη σουίτα από όλα τα κοσμηματοπωλεία που παίρνουν χώρο στα ξενοδοχεία κατά μήκος της Croisette. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι η αίθουσα συσκέψεων για διασημότητες, πελάτες και το πιο σημαντικό, στυλίστες που επιλέγουν κοσμήματα για το κόκκινο χαλί και τις πολυάριθμες φωτογραφικές κλήσεις. Αυτή τη σεζόν η Chopard ήταν ο κοσμηματοπώλης της επιλογής της Julianne Moore, της Andie McDowell, της Adriana Lima, της κινέζας ηθοποιού Guan Xiaotong και πολλών άλλων, συμπεριλαμβανομένου και του Elton John.
Ο De GRISOGONO είναι ένας άλλος ισχυρός παίκτης στο κόκκινο χαλί των Καννών και φέτος ενέπνευσε τους Dua Lipa, Eva Longoria, Natasha Poly και πολλούς άλλους. Η Bvlgari αυξάνει την παρουσία της τα τελευταία πέντε χρόνια με την Bella Hadid στην πρώτη γραμμή της εισόδου του κόκκινου χαλιού του Ιταλού κοσμηματοποιού. Η Boucheron απολάμβανε μερικές αστρικές στιγμές με τη Winnie Harlow και τη Natasha Poly που φορούσαν τα κοσμήματά τους με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ και ατομικότητα. Ο Pomellato εμφανίζεται επίσης στις Κάννες και είχε μια σειρά από διασημότητες, μεταξύ των οποίων η πρεσβευτής της μάρκας Chiara Ferragni, η Pamela Anderson και η Madison Headrick, να ξεκινούν με τις δημιουργίες τους.
Και για τον νεοφερμένο Nigora Tabayer, του οποίου τα κοσμήματα συλλογής ματιών εντοπίστηκαν στο σούπερ-μοντέλο Eva Jovovich καθώς και στους Rebel Wilson και Elsa Hosk. Η Messika ήταν επίσης παρούσα, καθώς ο διαμαντένιος οίκος του Παρισιού κερδίζει μεγαλύτερη διεθνή παρουσία.

 

celebrities 4

celebrities 5

Η Andie MacDowell κράτησε για το κόκκινο χαλί στης Κάννες να φαίνεται απλό και δροσερό ασπρόμαυρο φόρεμα και σκουλαρίκια και βραχιόλια με διαμάντια Chopard από τη συλλογή Haute Joaillerie.

 

celebrities 2

celebrities 3

Το βραζιλιάνικο μοντέλο Adriana Lima επέλεξε να ταιριάξει με το φόρεμά της τα σκουλαρίκια της Chopard Red Carpet, κατασκευασμένα από ελαφρύ τιτάνιο και με 92.06 καράτια tanzanites.

 

celebrities 6

celebrities 7

Το σουηδικό κορυφαίο μοντέλο Elsa Hosk πρόσθεσε λάμψη με ένα περιδέραιο de GRISOGONO με 289,45 καράτια διαμαντιών.

 

celebrities 8

celebrities 9

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αστραπιαίες στιγμές κόκκινου χαλιού για τους άνδρες. Για την πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας του Elton John, ο τραγουδιστής φορούσε ένα ενιαίο κίτρινο διαμάντι σκουλαρίκι και διαμαντένια μανικετόκουμπα μαζί με ρολόι λευκού χρυσού με διαμάντια και αμέθυστο, όλα από την Chopard.

 

celebrities 10

celebrities 11

Η κινέζα ηθοποιός Guan Xiaotong επέλεξε τα σκουλαρίκια τιτανίου της συλλογής Haute Joaillerie Collection που ταιριάζουν με 23,81 καράτια ζαφείρια, διαμάντια και σμαράγδια και βραχιόλι από τιτάνιο με ζαφείρια 46,09 καρατιών, διαμάντια 37,51 καρατιών, σμαράγδια 20,91 καρατιών και μαύρα διαμάντια.

 

celebrities 12

celebrities 13

Η Julianne Moore εμφανίζεται συχνά με κοσμήματα Chopard στο κόκκινο χαλί. Εδώ φοράει ένα κολιέ από τη συλλογή Haute Joaillerie με 48,84 καράτια σμαράγδι αχλαδιού από τη συλλογή Red Carpet.

 

celebrities 14

celebrities 15

Φωτιζόμενη από τη φούξια τουαλέτα της, η Madison Headrick φορούσε βραχιόλια Tango του Pomellato, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια για μια ισχυρή και πολύ πρωτότυπη εμφάνιση. Η συλλογή Tango διαθέτει την εικονική αλυσίδα του κοσμηματοπωλείου του Μιλάνου εξ ολοκλήρου σε διαμάντια.

 

celebrities 16

celebrities 17

Δεν υπάρχει τίποτα πίσω από το μοντέλο της Αγκόλας Maria Borges που φορούσε τα τιτάνια σκουλαρίκια της Chopard από τη συλλογή των κόκκινων χαλιών με 94,31 καράτια αυτοκρατορικού τοπάζ και δύο δαχτυλίδια ανθοδέσμη με διαμάντια.

 

celebrities 18

celebrities 19

Η Milla Jovovich φορούσε ένα αρχικό κολιέ κρεμαστό κόσμημα με διαμάντια από την νέα συλλογή ματιών Nigora Tabayer που ξεκίνησε πρόσφατα στο Paris Couture. Το κρεμαστό κόσμημα διαθέτει ένα αρχικό καθώς και ένα σμαραγδένιο μάτι που περιβάλλεται από διαμάντια.

 

celebrities 20

celebrities 21

Η Natasha Poly φορούσε μόνο ένα σκουλαρίκι από τη συλλογή του Boucheron Lierre de Paris, που τυλίγεται γύρω από το αυτί σαν κισσός για μια ευαίσθητη αλλά και σύγχρονη εμφάνιση που έπληξε τη σωστή νότα στο κόκκινο χαλί.

 

celebrities 22

celebrities 23

Το γερμανικό μοντέλο και η πρώην φίλη του Leonardo di Caprio, η Toni Garrn μας δείχνει πώς μπορεί να φορέσει πολλά διαμάντια με μεγάλη ευκολία. Η Toni επέλεξε ένα κολιέ με διαμάντια Messika για να πάει με το εντυπωσιακό μαύρο και άσπρο ρούχο της.

 

celebrities 24

celebrities 25

Η Winnie Harlow φορούσε τα σκουλαρίκια διαμαντιού Serpent Bohème του Boucheron, τα οποία ήταν τα μόνα σε λευκό χρώμα στο πολύχρωμο ρούχο της, γεμάτο από κόσμηματα με φωτεινό πορφυρό σκιά ματιών και φόρεμα με κροκόδειλο.

Image

Nivoda
Νέα Επέκταση της Πλατφόρμας Nivoda με τη Melee

Η Nivoda, η αγοραστική πλατφόρμα κοσμημάτων,
ανακοινώνει μια συναρπαστική εξέλιξη για τον τρόπο
επιλογής πολύτιμων πετρών στην πλατφόρμα της...

subscription button more

Image
Image
Image

6 άνθρωποι σκοτώθηκαν
σε αεροπορικό δυστύχημα καθ’ οδόν προς το ορυχείο διαμαντιών Diavik

Τέσσερις από αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα
της Τρίτης 23 Ιανουαρίου ήταν εργαζόμενοι στο ορυχείο,
ενώ δύο ήταν μέλη πληρώματος αεροπορικής εταιρείας...

subscription button more

Image
Image
Image

 

 

Την κατάργηση

του φόρου πολυτελείας
ζητά η ΠΟΒΑΚΩ

Την κατάργηση του φόρου πολυτελείας, πάγιο αίτημα
των ανθρώπων του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας,
ζήτησε με επιστολή της, προς τον Υπουργό Οικονομικών,
Κωστή Χατζηδάκη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών
Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή «δυστυχώς και
παρά τις επανειλλημένες εκκλήσεις μας για κατάργηση...

  

subscription button more

 

 

Image
Image
Image